Si una lliçó hem après de la transició espanyola del 78 és que no podem votar i desentendre’ns de la defensa dels nostres drets. L’experiència ens ensenya que massa sovint els polítics votats s’han ocupat dels seus propis interessos.

Avui, després de les eleccions municipals del 2015 en les que hem posat moltes esperances, volem deixar constància de que el nostre futur és cosa de tots nosaltres i no pensem esperar quatre anys per exigir que els drets de la majoria es posin al cap davant de les prioritats del nou Ple Municipal.
És cert que el 24 de maig, la ciutadania va votar, però la ciutadania no va parlar i això és el que volem fer des del primer moment.
Volem expressar des d’ara quines són les nostres preocupacions, les nostres exigències i prioritats.

Us presentem els comunicats presentats a la ciutadania de Terrassa i als grups municipals el 13 de juny de 2015, a l’acte de constitució del nou consistori:

Federació d’associacions de veïns de Terrassa78

Ebc, camp d’energia de l’economia del bé comú de terrassa

Esplai la fera de Poble Nou

OCM, l’observatori ciutadà municipal

Observatori dels drets socials de terrassa

PdspT, plataforma en defensa de la sanitat pública de terrassa

SOS, comunitat educativa de terrassa

Taula de l’aigua

ENTITATS QUE DONEN SUPORT:

CCOO Vallès occidental — CGT Terrassa— CUP Terrassa — EBC, Economia del Bé Comú — Esplai la Fera del Poble Nou — EUiA Terrassa — FAVT, Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa — IaioFlautes Terrassa — Observatori Ciutadà Municipal — Observatori dels Drets Socials — PDSPT, Platoforma en Defensa de la Sanitat Pública de Terrassa — Podem Terrassa — Procés Constituent de Terrassa — Prou Barrerres — Recortes Cero Terrassa — SOS, Enseyament Públic i de Qualitat —Taula de l’Aigua de Terrassa — XSP, Xarxa de Solidaritat Popular

DSC_7316 DSC_7301 DSC_7312